Corporate-Website

طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت شرکتی، طراحی وبسایت سازمانی، طراحی وب سایت شرکتی، طراحی سایت سازمانی، راه اندازی وبسایت سازمانی، راه اندازی وبسایت شرکتی و… همگی از جمله عباراتی متفاوت اما با مفهومی یکسان می‌باشند.

امروزه دنیای کسب و کار به شکلی پیشرفت کرده که داشتن یک سایت شرکتی از لازمه های پیشبرد تجارت و برگ برنده ای برای کسب و کار شما محسوب میشود.

در حقیقت این‌گونه است که برای تجارت واقعی خود میتوانید از بستر دنیای آنلاین استفاده نموده و یک پایگاه اینترنتی (وبسایت) بسازید که کالا و یا خدمات خود را نه تنها در سطح شهر و خیابان، بلکه در سراسر کشور و حتی سرتاسر این کره‌ی خاکی به معرفی عموم برسانید.

در مجموعه آریالینک میتوانید با استفاده از سیستم‌های سایت ساز و همچنین تجربه و مهارت یک تیم حرفه ای در حوزه طراحی وب (Web Design) به صورت 0 تا 100 کدنویسی اختصاصی داشته باشید.

طراحی سایت شرکتی برای افراد حقوقی و یا شرکت‌های تجاری بسیار مناسب و بعضا لازم و ضروری است. این گونه از وبسایت‌ها عموما به عنوان یک ویترین آنلاین برای معرفی شرکت‌ها، خدمات آنها و یک راه ارتباطی است که بتواند به صورت 24ساعته به مخاطبانشان نمایش داده شود. وب سایتهای شرکتی معمولا ساده، سریع و سبک هستند و از طرح رنگ سازمانی شرکت پیروی میکنند.

چرا باید طراحی سایت شرکتی انجام بدهیم؟

طراحی-سایت-شرکتی

سازمان‌ها و شرکت‌ها عموما تجارت‌های بزرگ و هدفمندی را دنبال میکنند. به منظور دستیابی به جایگاه کنونی خود مسلما راهبردهای تبلیغاتی خاصی را در پیش گرفته اند و ارزش و اعتبار ویژه ای برای خود به وجود آورده اند، ولو اینکه در سطح یک شهر کوچک باشد. با طراحی سایت شرکتی این ارزش و اعتبار به میزان بسیار قابل توجهی افزایش پیدا میکند، تا جاییکه در دنیای امروزی داشتن یک سایت شرکتی از لازمه های پیشرفت بیشتر یک بیزینس محسوب میشود.

پس اگر شما هم فکر میکنید که کسب و کارتان به تحول نیاز دارد و درصددید که بیشتر دیده شوید و درنتیجه‌ی آن درامد بالاتری داشته باشید، هرچه سریعتر با تیم آریالینک تماس گرفته و نسخه الکترونیکی شرکت واقعی خود را بسازید.

طراحی سایت شرکتی برای چه اشخاصی (حقیقی و حقوقی) مناسب است؟

کاندیدای وبسایت فروشگاهی

طیف کاندیدای مناسب برای راه اندازی یک وبسایت شرکتی محدود به هیچ شخص و سازمانی نیست. هرکس با درنظر گرفتن مدل کسب و کار خود میتواند یکی از بی‌شمار اعضای دارنده‌ی یک سایت شرکتی باشد.

هر فرد حقیقی یا حقوقی (سازمان ها، شرکت‌ها و…) با هر رده‌ی سنی و حتی بدون داشتن یک سازمان یا شرکت فیزیکی، میتواند به آسانی سایت شرکتی خود را داشته باشد و در دنیای اینترنت محصولات یا خدمات خود را معرفی کند.

شما همین حالا هم میتوانید سایت شرکتی خود را به صورت رایگان توسط بسیاری از سایت سازهای رایگان در سراسر وب در عرض چند دقیقه تا چند ساعت تولید کنید.

اما نکته اینجاست که چنین وبسایت های شرکتی رایگانی برای شما مفید، کاربردی و قابل استفاده هستند و یا بیشتر جنبه تبلیغاتی و شعاف دارند؟ و آیا در دنیای واقعی تجارت جایگاهی دارند یا خیر؟

اگر بخواهیم در ساده ترین حالت این مدل سایت‌های شرکتی رایگان را شرح دهیم، میتوانیم بگوییم دقیقا مثل آن است که بگوییم شما یک ماکت از ماشین را خریداری نموده اید و نه خود ماشین را! البته این شرح کوتاه دلایل بسیار زیادی با خود به همراه دارد که در زیر به برخی از مهم ترین آنها میپردازیم.

مزایای سایت شرکتی رایگان

سایت فروشگاهی رایگان

اصولا طراحی سایت شرکتی نیاز به صرف هزینه، زمان و آماده سازی و تولید محتوا و غیره دارد. بله البته که اینطور است اما قطعا نتیجه خیلی بهتر و کارآمدتری هم خواهید گرفت. اما لزوما دلیل نمیشود که هر کسی حداقل در مراحل اول و به عنوان تست و دست گرمی هم که شده علاقه به صرف هزینه داشته باشد. در این مواقع معمولا افراد از سایت‌سازهای رایگان برای شروع استفاده میکنند و تا زمانی که کاملا با فضای کار در اینترنت و وبسایت اینترنتی آشنا شوند این رویه را ادامه میدهند اما قطعا برای انجام یک کار حرفه ای و درست میبایست اقدام به طراحی سایت شرکتی اختصاصی نمایند.

در زیر با برخی از مزایای سایتهایی که قابلیت سایت سازی آنلاین دارند آشنا خواهید شد.

  • خیلی سریع آماده و راه اندازی میشوند
  • نیاز به هاست و دامین ندارند
  • رایگان هستند و هیچ نیازی به صرف هزینه ندارند
  • نیاز به طراحی سایت شرکتی به طور خاص ندارید
  • برای دستگرمی و تمرین جهت کارکردن با یک سایت شرکتی حرفه ای مفید هستند
  • شما و ذهنتان را برای داشتن یک سایت شرکتی اینترنتی واقعی آماده میکنند

معایب سایت شرکتی رایگان

همیشه طراحی سایت شرکتی توسط پایگاه‌های سایت‌ساز دارای یک سری نقص و مشکلات مشخص هست که باعث میشود در عمل برای افرادی که واقعا قصد طراحی سایت شرکتی دارند یا به طور جدی میخواهند تبلیغات اینترنتی را تجربه کنند مفید و مناسب نیست. در زیر به تعدادی از این مشکلات اشاره شده است:

  • آپشن ها، انتخاب‌ها و گزینه های بسیار کمی برای تنظیم و تغییر دارند
  • اکثرا شبیه به هم هستند و از سیستم‌ها و پلتفرم های مشابه استفاده میکنند
  • قالب های غیر حرفه ای و ضعیفی دارند
  • عموما طرح و گرافیک بسیار مبتدیانه ای دارند
  • دامنه اصلی به نام شما نیست و شما تنها یک زیرمجموعه از سایت اصلی محسوب میشوید (سرقفلی برای شما نیست)
  • نماد اعتماد الکترونیکی یا به طور کلی ندارد و یا دست کم به نام شما نیست
  • معمولا وبسایت هایی که خدمات ساخت رایگان سایت شرکتی را به کاربرانشان میدهند در قسمت های مختلفی از سایت، علامت، عبارت، لینک، یا نشانی از خود باقی میگذارند که نشان دهند سازنده‌ی این سایت شرکتی کیست (بک لینک رایگان برای خودشان میسازند)
  • در برخی موارد حتی دیده شده صاحبان سایت هایی که سایت‌سازهای رایگان ارائه میدهند از کد های مخرب یا سواستفاده کننده به نفع خود در ساختار کدهای سایت‌های رایگان ساخته شده استفاده میکنند که عواقب بسیار بدی به لحاظ کیفی و امنیتی برای شما خواهد داشت
  • در بهترین حالت که محدودیت های بسیار کم مثل امکان اضافه کردن نامحدود محصولات و محتوا به شما بدهند، به شدت در زیر بار ورودی کابران با تعداد بالا به مشکل برمیخورند و اکثرا دیده شده که سایت های آنها قطع و خارج از سرویس دهی میشود. چراکه تعداد زیادی سایت شرکتی رایگان را روی یک سرور نگهداری کرده و موجب کاهش کیفیت خدمات دهی میشوند
  • عموما مردم به وبسایت هایی که از سایت سازهای رایگان استفاده کرده اند اطمینان نمیکنند و ترجیح میدهند به سایت شرکتی اینترنتی معتبر که نام اصلی سایت (دامین) با نام شرکت یکی هست اعتماد کنند، نه به سایت شرکتی که زیرمجموعه‌ی یک وبسایت دیگر است
  • و ده‌ها دلیل دیگری که تشریح آن از حوصله‌ی این متن خارج است

طراحی سایت شرکتی چه تاثیری در یک تجارت و کسب و کار دارد؟

سایت-شرکتی

همانگونه که نصب یک تابلوی جذاب در سردر یک فروشگاه میتواند معرف نوع کسب و کار شما باشد و در میزان ورودی مشتریان تاثیر گذار است، و همچنین همانگونه که یک کارت تبلیغاتی میتواند شما را به افراد مختلف بشناساند، طراحی سایت شرکتی هم یک معرف فوق العاده تجارت و کسب و کار شما میباشد.

با طراحی سایت شرکتی میتوان یک کسب و کار واقعی را در دنیای مجازی پایه گذاری کرد و با ریسک بسیار پایین به معرفی مدل کسب و کار خود به عموم پرداخت.

در دنیای امروز برای ارزش نهادن به یک تجارت و درنظر داشتن رفاه حال عموم مردم، لازمه‌ی داشتن یک سایت شرکتی کاملا محسوس است.

طراحی سایت شرکتی چقدر هزینه دارد؟

سایت-شرکتی

در بسیاری مواقع در روزمرگی هایمان برای بیان مقاصد خود از استعارات و ضرب المثل‌ها استفاده میکنیم. بیان این ضرب المثل در بحث طراحی سایت شرکتی اینطور معنی میدهد که هرچقدر پول بدهید همانقدر هم آش میخورید

به منظور داشتن محصولات بیشتر در یک کسب و کار، نیاز دارید تا وسعت مغازه‌ی خود را گسترش داده و بزرگتر کنید. اگر بخواهید نور مغازه بیشتر باشد طبعا باید تعداد لامپ های بیشتری استفاده کنید. اگر بخواهید تغییرات آب و هوا مشتریان شما را اذیت نکند، باید تجهیزات سرمایشی و گرمایشی به کار بگیرید.

بنابراین طراحی سایت شرکتی نیز نرخ ثابت و معینی ندارد. علاوه بر این طراحی سایت یا در این موضوع مشخص (طراحی سایت شرکتی) یک نوع هنر به حسابمی‌آید. و همانگونه که میدانید ارزش کار یک هنرمند محدود به هزینه نمیشود و هر شخص و شرکتی بسته به میزان تبحر و تجربه خود دستمزد مخصوص به خود را از مشتری طلب میکند.

اما طبق استاندارد های تجاری مرتبط با حرفه‌ی طراحی و برنامه نویسی تحت وب که از طرف سازمان نظام صنفی رایانه ای مصوب شده، بابت انواع طراحی و برنامه نویسی تحت وب از جمله طراحی سایت شرکتی با توجه به امکانات، نوع سیستم و پلتفرم استفاده شده، کیفیت طراحی و… دستمزدهای مشخصی تعیین گردیده است.

البته باتوجه به شرایط اقتصادی روز، معمولا شرکت‌ها و طراحان حرفه ای برای رفاه حال مشتریان و افزایش قدرت خرید و همچنین ایجاد فضای رقابتی به نفع مشتری در بازار کار مبالغی پایین تر از نرخ مصوبه در اتحادیه را در دستمزدهای خود لحاظ میکنند.

دلایل اختلاف قیمت برای طراحی سایت شرکتی چیست؟

سایت-شرکتی

همانگونه که در بالا هم توضیح داده شد، راه اندازی سایت شرکتی به عوامل گوناگونی برای ارزشگذاری بستگی دارد. اینکه شما چه میزان محتوا و با چه آپشنالی بخواهید در سایت خود داشته باشید، اینکه چه خدمات و تا چه میزان از آن بخواهید در سایت خود بکار گیرید و بسیاری موارد دیگر در تعیین نرخ طراحی فروشگاه شرکتی موثر است.

همچنین چنانچه بخواهید در صفحات گوگل بالاتر از هزاران وبسایت شرکتی دیگر باشید و درنتیجه بیشتر دیده شوید، باید سئو حرفه ای را در سایت خود رعایت کنید. انجام چنین نکات کاربردی نیازمند دانش حرفه ای در این زمینه میباشد.

البته هیچ نیازی نیست که نگران این نکات تخصصی باشید. چراکه کسب و کارهای متفاوت به این دلیل وجود دارند که ما نمیتوانیم همه کارها را به تنهایی انجام دهیم و درواقع به این دلیل هزینه میکنیم که دستیابی به یک نیاز با پرداخت هزینه‌ی آن در بسیاری موارد به صرفه تر از زمان گذاشتن برای یادگیری آن است.

طراحی سایت شرکتی چقدر زمان میبرد؟

زمان ساخت فروشگاه آنلاین

مدت زمان طراحی سایت شرکتی بسته به میزان نیاز مشتری و اینکه چه امکانات و ویژگی هایی را برای سایت شرکتی خود بخواهد، متغیر است. اما عموما درصورت درخواست ساده ترین سایت شرکتی، به زمانی در حدود 1 الی 2 هفته نیاز است.

همچنین درصورتیکه نیاز به دیزاین (Design) و آپشنال (Optional) های بیشتر و بهتر و اختصاصی تری داشته باشید این مدت زمان به مراتب بیشتر خواهد بود، تا جایی که طراحی سایت شرکتی حرفه ای میتواند تا 6 ماه و یا حتی بیشتر هم زمان ببرد.

پس به شکل کلی برای طراحی سایت شرکتی بسته به میزان پروژه انتخابی زمانی از 1 هفته تا 1 سال نیاز خواهد بود.

مزایا و معایب طراحی سایت شرکتی چیست؟

مزایا و معایب طراحی سایت فروشگاهی

فواید ساخت و طراحی سایت شرکتی به اندازه ای مهم و کاربردی است که ساخت یک سایت شرکتی امروزه یکی از نیازهای اساسی پیشبرد یک کسب و کار محسوب میشود. در اینجا برخی از مهم ترین مزیت های طراحی سایت شرکتی را برمیشماریم.

مزایای طراحی سایت شرکتی

و اما مزایای طراحی سایت شرکتی! بسیاری افراد ممکن است این سوال در ذهنشان ایجاد شود که آیا طراحی سایت شرکتی واقعا مزیت های خاصی دارد که با مدلهای دیگر طراحی آن را متفاوت نماید؟ پاسخ خیلی ساده است، بله. طراحی سایت شرکتی اختصاصی میتواند فواید و مزایای فوق العاده زیادی را به شما و البته کسب و کارتان ارائه دهد. در واقع طراحی سایت شرکتی دروازه ورود به تبلیغات آنلاین و معرفی یک کسب و کار به صورت جدی و حرفه ای در فضای فعال و پویای اینترنت است. حال به بیان مواردی چند از فواید و مزایای طراحی سایت شرکتی میپردازیم:

  • امکان دسترسی آسان مشتری به سایت شما در بستری به نام اینترنت تنها از طریق طراحی سایت شرکتی میسر میگردد
  • امکان معرفی خدمات و محصولات بدون نیاز به داشتن یک شرکت یا سازمان فیزیکی
  • امکان تبلیغ در هر زمان از شبانه روز و بدون تعطیلی و استراحت
  • عدم نیاز به پرداخت هزینه های اضافی برای مکان، اجاره، نیروی انسانی اضافه و… میتواند از مهمترین فواید طراحی سایت شرکتی باشد
  • یک تبلیغ دائمی و هدفمند با هزینه‌ی یکباره و کاهش هزینه های بازاریابی
  • عدم محدودیت به یک مکان و گستردگی سایت در سطح جهانی
  • امکان بهینه سازی فرایند کسب و کار و هدفمند سازی تجارت
  • رشد بسیار سریع تر تجارت و کسب و کار و درنتیجه افزایش درامد
  • راه اندازی بسیار سریع تر به نسبت فروشگاه های فیزیکی از دیگر مزایای طراحی سایت شرکتی است
  • افزایش بازدهی فرایند تجاری و حذف کاغذبازی از مزیتهای دیگر طراحی سایت شرکتی ست
  • پرستیژ بالا و دارایی از یک اعتبار و اعتماد حتی تا سطح بین المللی
  • امکان مدیریت آسان در صورت سپردن روند طراحی به یک تیم کاربلد و حرفه ای
  • به روز بودن و همچنین پیشی گرفتن از سایر رقبای فیزیکی و حتی مجازی در صورت بکارگیری یک سئو حرفه ای
  • استفاده از امکانات و مزایای تبلیغاتی به شکل مادام العمر
  • امکان ارتباط سریع با مشتریان و رفع نیازهایشان به صورت 24ساعته از مزیت های جالب طراحی سایت شرکتی است

طراحی سایت شرکتی همانند هر فرایند دیگری دارای معایبی نیز است که در زیر به برخی از آنها اشاره میکنیم.

معایب طراحی سایت شرکتی

واقعیت اینجاست که طراحی سایت شرکتی به خودی خود نمیتواند 100% مسیر موفقیت در معرفی اینترنتی شما را طی نماید و قطعا شما به فعالیتهای متنوع و متفاوتی برای به موفقیت رساندن شرکت و سازمان خودتان نیاز خواهید داشت. البته که برخی موارد هم هستند که اگر با ریزبینی زیاد و حساسیت بالا به مسئله نگاه کنیم میتواند جزو معایب طراحی سایت شرکتی محسوب شوند که در زیر به آنها اشاره شده است:

  • سایت شرکتی درون فضایی کاملا رقابتی قرار گرفته و برای بهتر دیده شدن باید تلاش زیادی برای آن صورت گیرد
  • در صورتی که سایت دچار اشکال تکنیکی شود، ممکن است تا زمان رفع مشکل تمامی سایت از دسترس خارج شود
  • عدم امکان ارتباط سریع با مشتریان در هر زمان با توجه به عدم صبوری مشتریان
  • محبوبیت کمتر سایت شرکتی در مقایسه با شرکت فیزیکالی

پرسش‌ها و پاسخ های متداول راجع به طراحی سایت شرکتی

سوالات متداول طراحی سایت فروشگاهی

چگونه میتوانم پس از طراحی سایت شرکتی آن را در صفحه اول گوگل مشاهده کنم؟

برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که اجرای یک سئوی حرفه ای تنها گزینه مناسب و مقرون به صرفه پیش روست. گوگل از الگوریتم های مخصوصی برای اینکار استفاده میکند که فهم چنین الگوریتم هایی برای عموم مشکل است. اما با تکرار تولید محتوای یونیک و تمرکز بر روی عبارات کلیدی خاص میتوان خود را پیشتر از سایر رقبا در گوگل قرار داد.

امنیت طراحی سایت شرکتی به چه عواملی بستگی دارد؟

به طور کلی در بحث طراحی سایت شرکتی میزان امنیت یک وبسایت شرکتی بیشتر به نحوه طراحی مجری طرح بازخواهد گشت. البته شما به عنوان مدیر سایت نیز باید نکات امنیتی را رعایت کرده و رمزهای عبوری خود را در اختیار افرد ناشناس قرار ندهید.

چگونه میتوانم برای طراحی سایت شرکتی خودم به آریالینک اعتماد کنم؟

شما همراهان عزیز میتوانید برای اطمینان از عملکرد و مهارت تیم آریالینک که بیش از 15سال سابقه و تجربه را به همراه دارد به صفحه “درباره ما” مراجعه نموده و برخی از صدها پروژه به پایان رسیده را در آنجا مشاهده کنید. به شما اطمینان خواهیم داد تا با رضایت کامل گزینه‌ی بعدی این لیست بلند بالا خواهید شد.

آریالینک چه هاستی را برای طراحی سایت شرکتی پیشنهاد میکند؟

هاست لینوکس یا هاست ویندوز یا سرور مجازی یا سرور اختصاصی همگی میتوانند گزینه‌های مناسبی برای طراحی سایت شرکتی به حساب بیایند، اما کدام یک از این موارد با چه مشخصاتی برای طراحی سایت شرکتی پیشنهاد شود کاملا بستگی به حجم محصولات یا خدمات، میزان مخاطب، هدف پروژه البته با توجه به سناریوهای تبلیغاتی، سئو و… و همچنین میزان بودجه شما دارد.

آریالینک چه دامینی را برای طراحی سایت شرکتی پیشنهاد میدهد؟

در انتخاب دامین برای طراحی سایت شرکتی به طور کلی بهتر است از تعداد حروف پایین تر استفاده شود. اما در این کیس یعنی دامنه های مرتبط با سایت‌های شرکتی بهتر است از یک یا دو سیلاب که به ترتیب الویت نام شرکت، موضوع کاری شرکت یا عبارات مرتبط با تجاری بودن در آنها باشد.

برای طراحی سایت شرکتی به چه چیزهایی نیازداریم؟

طراحی سایت فروشگاهی

در بحث طراحی سایت شرکتی همیشه این نکته را در نظر داشته باشید که شرکت‌های مجازی در واقع تصویری از شرکت‌های فیزیکی و واقعی هستند. همانگونه که شما برای شرکت خود به یک فضا و مکان احتیاج دارید تا در آنجا فعالیت تجاری داشته باشید، در بستر اینترنت هم برای طراحی سایت شرکتی به همین شکل است که در علوم مرتبط با کامپیوتر، شبکه و اینترنت به این فضا هاست (Host) یا فضای میزبانی وب میگویند. همچنین هر شرکتی یک اسم و آدرسی نیز باید داشته باشد تا افراد بتوانند آن را پیدا کنند. در دنیای وب به این آدرس که به منزله‌ی یک پلاک میباشد دامین (Domain) یا دامنه میگویند.

شما که نمیتوانید تجارت خود را درون یک زمین خشک و خالی استارت بزنید! باید یک ساختمان و بنایی را تحت عنوان شرکت برای خود بسازید. که برای اینکار به مصالح نیاز خواهید داشت. چنین ساختاری در دنیای آنلاین ترکیبی از HTML & DB و کدهایی که سایت شما را میسازند، میباشد. حال داشتن یک ساختمان به شکل اولیه برای افراد جذاب نیست، شما برای رفع این مشکل مغازه خود را شکیل میکنید و امکانات و تجهیزات رفاهی برای عموم درنظر میگیرید. در طراحی سایت شرکتی برای حل این مشکل CSS & Graphic و ابزارهای پیشرفته تری مثل Bootstrap به کمک شما می‌آید.

در طراحی سایت شرکتی با وردپرس میتوان از قالب ها (Templates) و افزونه ها (Plugins) به منظور تشکیل ساختار و شکیل سازی وبسایت بهره برد. پس از راه اندازی شرکت، شما به منظور بهتر دیده شدن به تبلیغات روی می‌آورید. چنین تبلیغاتی در دنیای آنلاین نیز وجود دارند و یک فروشگاه شرکتی میتواند از آن‌ها استفاده کند. همچنین در حوزه دیجیتال امکانی تحت عنوان سئو (SEO) وجود دارد که علاوه بر تبلیغات مدل تجاری، امکان پیشی گرفتن از سایر رقبا را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

البته باید این نکته اساسی را هم در نظر داشت همان گونه که ساخت یک کسب و کار فیزیکی هزینه های اولیه ای را به همراه خود دارد، طراحی سایت شرکتی هم برای تمامی این موارد نیازمند هزینه هایی است که توسط متقاضی به مجری پرداخت شده و مجری موظف به انجام تمامی این فرایندها میشود.

تیم آریالینک با سابقه طولانی و درخشان، از صفر تا صد طراحی وبسایت شرکتی در کنار شماست.

Scroll to Top